Møterom i Elvegata 17 – ved Nidelvens bredd

Hvem kan leie?

Møterommene i første og tredje etasje i den gamle Fylkesmannsboligen i Elvegata 17 kan bestilles til faglige arrangement på dagtid for NTNU-ansatte og medlemmer i DKNVS.

Bygget har tilnærmet universell standard, med heis til alle etasjer, HC-toalett i kjeller og automatiske døråpnere. DKNVS administrerer utleien av møterommene for NTNU. Det er gratis å bruke møterommene i Fylkesmannsboligen.

Døren mellom møterommene Gunnerus 1 og 2 kan lukkes. Her er Gunnerus 1 satt opp med møtebord for 14 personer. Maksimalt antall personer rundt bordet bør ikke være mer enn 18.

Møterom 1. etasje

Gunnerus 1: Maks. 18 personer rundt langbord, maks. 36 personer i kinooppsett. Utgang til hage. Toalett i gang.

Gunnerus 2: Maks. 14 personer rundt langbord, maks. 32 personer i kinooppsett. Utgang til hage via møterom Gunnerus 1. Toalett i gang.

Alltid samlet: Selv om du bare trenger ett av rommene, reserveres alltid Gunnerus 1 og 2 samlet. Du vil derfor få reservert hele etasjen til ditt møte.

Møterom Gunnerus 1, med dør inn til Gunnerus 2 og utgang til hage.

Dørene mellom møterom Gunnerus 1 og 2 kan åpnes slik at møtedeltakerne kan følge samme foredrag fra hvert sitt lerret.

Møterom 3. etasje

Moser: Plass til 20 personer rundt langbord. Plass til ca. 30 personer i kinooppsett. Toalett i gang.

Møterom Moser i 3. etasje. Møterom Moser kan kobles sammen med møterom Gunnerus 1 og 2, slik at slik at møtedeltakere i møterom Moser kan følge presentasjoner som foregår i første etasje. På grunn av ustabilitet i systemet, kan det ikke garanteres at overføring fungerer. 

Bestill møterom

Du kan se om møterommene i Elvegata 17 er ledige i NTNUs møtebookingsystem (Outlook), men du må kontakte oss for å reservere rom: Telefon 94 78 79 78 eller post@dknvs.no. Vi trenger følgende informasjon:

  • dato og varighet
  • type arrangement
  • ansvarlig leier
  • antall deltakere

Alle møteromsfoto: Thor Nielsen/DKNVS. 

Du kan sjekke om møterommene er ledige i Outlook

(Kalvskinnet Elvegata 17 Fylkesmannsboligen)

 

Men – alle møterom må bestilles via

post@dknvs.no

Teknisk utstyr

Møterommene i første og tredje etasje kan kobles sammen via prosjektor og høyttaler, og møteleder kan følges via kamera og mikrofon. Systemet er noe ustabilt og vi kan dessverre ikke garantere at sammenkobling fungererer.  

Wifi

Det er trådløst nettverk i bygget (eduroam, ntnuguest). 

Møtemat

All mat og drikke, alt av servise og utstyr må bestilles til møtet. Dette gjelder kaffe/te, kopper, sukker/melk, servietter, asjetter, bestikk etc. Møtearrangøren er ansvarlig for rydde lokalet etter bruk, og må bestille henting av brukt servise/utstyr selv. DKNVS kan dessverre ikke låne ut utstyr eller servise og har ikke ansvar for å rydde etter møtene.

Lunsj

Det er mulig å avtale bruk av kjøkkenet i Elvegata 17 i forbindelse med servering til møter. Dette innebærer kun bruk av overflater, og ikke bruk av maskiner, utstyr og servise. Flere cateringfirma og restauratører i Trondheim er kjent med kjøkkenet i Fylkesmannsboligen, og de kommer med alt som trengs av mat og utstyr. Husk også å avtale ev. henting av utstyr med restauratøren/cateringfirma.

Transport og parkering

Nærmeste bussholdeplass: Skansen eller Hospitalskirka.

Bilparkering i Erling Skakkes gate, se Trondheim parkering. 

Det er ett stk NTNU HC-parkering på gårdsplassen. 

Sykkelstativ i hagen.